reisverzekering  »  informatie over reisverzekeringen  »  Wat zijn de waarborgen in een doorlopende reisverzekering?

Wat zijn de waarborgen in een doorlopende reisverzekering?

In een doorlopende reisverzekering zijn standaard de waarborgen medische kosten en bijstand opgenomen.

De meeste verzekeraars bieden u de keuze voor een onbeperkte vergoeding van medische kosten of een maximaal vast bedrag.

In de uitgebreidste reisverzekeringen zijn alle waarborgen opgenomen wat het voor u wel zo makkelijk en overzichtelijk maakt. U hoeft zich geen zorgen te maken of u nu op wintersport, een bootreis gaat maken, een safari, of naar een zonvakantie op het strand vertrekt. Alle reizen inclusief de optionele waarborgen zijn hierin opgenomen.

In de standaard reisverzekering kunt u kiezen voor optionele waarborgen. Optionele waarborgen zijn o.a.  een annuleringsverzekering, een bijstandverzekering voor uw voertuig, en een bagageverzekering.

Wintersporten en gevaarlijke sporten zijn ook waarborgen die optioneel kunnen zijn of in een doorlopende reisverzekering. Gevaarlijke sporten kunnen bij sommige verzekeraar zelfs uitgesloten zijn.

  1. Beantwoord deze uitleg je vraag?

Je reactie is verstuurd en ontvangen. Hartelijk dank!

  1. Helaas hebben we uw vraag niet kunnen beantwoorden. Als u nog met verdere vragen zit horen we graag van u. Stel via onderstaand formulier uw vraag of stuur ons een suggestie over dit onderwerp. Bedankt voor uw tijd!
  2. Verzenden