tijdelijke reisverzekering

Tijdelijke reisverzekering

tijdelijkereisverzekeringWanneer u af en toe op vakantie gaat is een tijdelijke reisverzekering de ideale verzekering voor u.

Het belang van een goede reisverzekering.

Wanneer u op vakantie gaat kunt u onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Er kunnen altijd vervelende dingen gebeuren en dan bent u het buitenland. U krijgt te maken met een andere taal, welke instantie moet u gaan bellen. Denkt u maar eens aan de overwachte hoge kosten bij een ziekenhuisopname in het buitenland. In alle gevallen staat uw reisverzekeraar u bij in geval van nood en neemt uw zorgen uit handen.

Annuleringsverzekering

Uw reis moeten annuleren is op zich natuurlijk al uitermate vervelend. Met de extra waarborg, annuleringsverzekering, wordt bij annulering voor aanvang van de reis de annuleringskosten vergoed.

Wat dekt de tijdelijke reisverzekering?

Uw reisverzekering dekt wereldwijde hulp bij ziekte en ongeval, vergoeding van de medische kosten, repatriëring, vergoeding van bagage bij verlies of diefstal en nog veel meer.

Uitbreidingen, zoals wintersport, ongevallenverzekering, extra bagagevergoeding zijn ook mogelijk. Daarnaast kunt u kiezen voor een vast bedrag aan uit te keren medische kosten of ongevallenverzekering.