reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

reisverzekeringEen spontane last minute reis of een plotseling buitenlands zakenbezoek. Met een de doorlopende jaarlijkse reisverzekering behoeft u zich nergens zorgen om te maken en vertrekt u wanneer u wilt.

Wanneer u meerdere keren per jaar op vakantie gaat is een doorlopende reisverzekering vaak voordeliger dan de tijdelijke reisverzekeringen.

Een reisverzekering naar uw keuze

Wenst u een onbeperkte dekking voor medische kosten of juist een vast gesteld bedrag. Wenst u wel of geen annuleringsverzekering. U wenst wel of niet u bagage te verzekeren.  Kijk en vergelijk wat naar u deugt de beste keuze is.

Wat dekt de reisverzekering

Het hele jaar onbezorgd op vakantie. Dat kan met een doorlopende reisverzekering.  Een wereldwijde vergoeding voor medische kosten. Vergoeding voor repatriëring, reddingskosten, uw reisbagage, en nog veel meer.

Daarnaast biedt de reisverzekering uw wereldwijd bijstand aan in geval van nood.

Op reis met de auto

Ook bijstand voor uw auto kunt u opnemen in uw reisverzekering.  Uw reisverzekeraar biedt u een vervangwagen aan zodat u ongestoord u reis kunt voortzetten. De mogelijkheid bestaat om meerdere voertuigen op te nemen in een polis. 

reisverzekering informatie