bijstandverzekering

Bijstandverzekering

bijstandverzekeringVeilig op weg met een bijstandverzekering.  Vaak denkt u bij een bijstandverzekering aan de bijstandverzekering voor uw auto. Maar er is natuurlijk ook een bijstandverzekering voor als u als persoon voor als u op reis gaat.

Vele verzekeringsmaatschappijen bieden bijstand aan bij uw BA verzekering. Deze verzekering geldt echter enkel voor bijstand na een ongeval. Een aparte bijstandverzekering biedt u ook bijstand aan ingeval van pech onderweg en personenenhulp verlening in België en in het buitenland. Zo kunt u onbezorgd de weg op en geniet u van alle nodige hulpverlening in het buitenland wanneer u op reis gaat.

Een complete bijstandverzekering biedt u niet alleen hulp bij een ongeval maar ook wanneer u uw banden lek rijdt, u verkeerd tankt, uw batterij leeg is en nog veel meer.

Daarnaast biedt een complete bijstandverzekering u de nodige hulp in het buitenland bij hospitalisatie, opsporing als u de weg bent kwijtgeraakt, terugkeer met gezinsleden naar huis, bijstand wanneer er een diefstal is gepleegd terwijl u op vakantie bent.

bijstandverzekering nieuws

Bijstandverzekering nieuws

Bijstandverzekering

30-01-2012

Motorpech? Ziek of gewond op reis? U staat er niet alleen voor. Dankzij uw polis BA Motorvoertuigen heeft u bij de meeste verzekeraars recht op bijstand na een ongeval zowel in het binnen- als in het buitenland. Wenst u ook assistentie bij motorpech…

Meer bijstandverzekering nieuws »